23948sdkhjf

Ansatte på Hobro Mejeri løber stærkere

Siden 2009 har Arla-mejeriet i Hobro gennemført omfattende men succesfulde effektiviseringer med inddragelse af alle medarbejdere.
Direktør Jan Andersen har stået i spidsen for mejeriet siden 2009, og han har fokuseret på, at alle medarbejdere på gulvet skulle inddrages i mejeriets effektiviseringsproces. Og selvom medarbejderne er kommet til at løbe hurtigere er der stor tilfredshed, viser en ny intern undersøgelse. Det skriver Nordjyske.dk.

Tallene viser, at tilfredsheden med nærmeste leder er steget fra 68 til 78 procent, og ni ud af ti svarer, at de er glade eller meget glade for at gå på arbejde, oplyser avisen.

- Man kan godt effektivisere på den korte bane uden at lytte til medarbejderne, men hvis medarbejderne inddrages, sikrer man en permanent effektivisering, forklarer Jan Andersen.

Mejeridirektøren forklarer, at det er vigtigt, hver enkelt medarbejder føler ejerskab over for de forandringer, der skal foretages. Derfor har man på mejeriet sørget for at høste viden fra hver enkelt medarbejder om den specifikke arbejdsfunktion. Herefter har man etableret en lang række udvalg, der fungerer som informationskanaler fra medarbejderne og op til ledelsen og det er gennem disse kanaler, de ansattes ideer kommer for ledelsens ører.

Hobro Mejer vejer dagligt 2,8 millioner liter råmælk ind og er et af de mest omkostningseffektive mejericentre i hele Arla-koncernen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062