23948sdkhjf

Det sker: Online-kursus for kødbranchen

Slagteriskolen har medvirket til at udvikle et gratis online-kursus for SMEs i kødbranchen i samarbejde med tre andre EU-lande i forbindelse med et EU-projekt.
Kurset er en del af projektet " Styrkelse af lokale forsyningskæder af kød" (”Strengthening Local Meat Supply Chains” - SLMSC ), et projekt, der er finansieret under EU-programmet for livslang læring, Leonardo da Vinci. Dette projekt samler syv partnere fra Spanien, Irland, Danmark og Finland, med færdigheder og erfaring i alle de forskellige aspekter af undervisning og uddannelse inden for kødsektoren. Uddannelsescentret i Roskilde – Slagteriskolen er den eneste danske partner i projektet.

Online-programmet er resultatet af et toårigt projekt, der ledes og koordineres af IRD Duhallow, et selskab, der varetager udvikling af irske landdistrikter, og hvor Uddannelsescentret i Roskilde – Slagteriskolen har været ansvarlig for at koordinere en analyse af uddannelsesbehov blandt små og mellemstore virksomheder i de fire partnerlande.

Materialet er tilgængeligt via "Styrkelse af lokale forsyningskæder af kød" og har fokus på forretningsudvikling gennem bl.a. innovation og markedsføring, og tilsigter at give en bedre forståelse af potentialet i egen forretning, og hvordan man kan gribe sagen an bl.a. med at analysere og iværksætte nye forretningsmetoder.

Kurset er ligeledes udviklet, så det kan anvendes af uddannelsesinstitutioner med materialer til underviser. Kurset findes ligeledes i et begrænset antal på DVD, som kan rekvireres ved at kontakte Karen Wahlgreen, Uddannelsescentret i Roskilde, Slagteriskolen.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094