Han står bag en landsdækkende succes. Omsætningen stiger, og det samme gør antallet af priser, mikrobryggeriet vinder.
Men succesen er ikke kommet uden bump på vejen.
- Den ene dag syntes jeg, det gik godt, den anden ville jeg bare lukke lortet, siger Fredrik Hector Schmidt, der er grundlægger af og direktør i Bad Seed Brewing.
Og det satte gang...
Succesen kom med en pris for bryggeri-stifter
Uanset hvad brygger gør, kommer familien altid først
![](https://image.nordjyske.dk/users/nordjyske/images/121180988.jpg?t%5Bstrip%5D=true&t%5Bcrop%5D%5Bwidth%5D=6000&t%5Bcrop%5D%5Bheight%5D=4000&t%5Bcrop%5D%5Bx%5D=0&t%5Bcrop%5D%5By%5D=0&t%5Bresize%5D%5Bwidth%5D=660&t%5Bresize%5D%5Bheight%5D=440&accessToken=dbea67d97ba87c00a8c18d03eed7097e318133432091e1f542ef68d0108d610b)
Interessen for øl har Fredrik Hector Schmidt haft i mange år, og bryggeriet sælger både fra fad til restauranter og barer samt øl tappet på dåse. Foto: Henrik Bo
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement