23948sdkhjf

Det sker: Seminar om økologi og bæredygtige fødevareindkøb

Få inspiration, viden og værktøjer, når Forum for Bæredygtige Indkøb holder et seminar om bæredygtige fødevareindkøb og omlægning til økologi.
Seminaret sætter fokus på bæredygtige fødevareindkøb i storkøkkener, og hvordan små og store køkkener kan omlægge til mere økologi uden at gå på kompromis med kvalitet og økonomi.

Seminaret holdes i samarbejde med Baltic Green Public Procurement projektet torsdag den 21. november kl. 12.30-15.30 hos SKI - Statens og Kommunernes Indkøbs Service, Zeppelinerhallen, Islands Brygge 55, København.

På seminaret vil du bl.a. kunne høre om, hvordan offentlige institutioner i hovedstadsområdet har omstillet deres madproduktion til økologi, hvilke udfordringer og barrierer de har mødt, fx hos køkkenpersonalet, samt hvordan man får økonomien til at række.

Oplægsholdere er blandt andre Anya Hultberg fra Københavns Madhus og Mogens Jensen fra Grøn Fokus.

Seminaret er gratis og henvender sig til offentlige indkøbere, økonomaer, leverandører og andre med interesse for emnet.

Se invit ation og program her (åbner i pdf).




Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079