Vinderen af "The Taste of Liquorice Award 2014" fundet
Konditori Antoinette vandt den fornemme titel, da lakridsentusiaster i weekenden kårede produktet med den bedste lakridssmag.
Både i vurderingen af det første smagsindtryk, struktur og produktets unikhed scorede lakridsmacaronen topkarakter. Dommerpanelet havde bl.a. følgende kommentarer til vinderproduktet : "Flot balance mellem sødt og syre og den helt rette struktur", "En raffineret smag af lakrids tilsat friskhed fra solbær og estragon" "Mit macaronhjerte er vundet".
- Smagsdommerne kastede sig ud i denne næsten umulige udfordring at vurdere så vidt forskellige produkter med stor entusiasme. Der blev sat fokus på smagen af lakrids som den gennemgående sorte/røde tråd og ikke mindst unikheden i produktet. Lakrids er kommet for at blive, lyder det fra arrangøren af Lakridsfestivallen Eva Vedel fra Expo Viva.
Smagspanelet bestod af:
- Maria Faarvang - madredaktør på magasinet Mad & Venner
- Mikkel Marschall, - dedikeret lakridskok, der bl.a. har huseret i køkkenerne på restaurant Kadeau, formel B, Henne Kirkeby Kro og Søllerød Kro
- Anders Jensen - stor grillentusiast og medlem af Grillandsholdet samt manager på Grilleriet by Weber
- Carl Hesseldahl - vin- og madentusiast og en af drivkrafterne bag Backstage Wine
- Maja Ambeck Vase - food blogger med hang til chokolade (gerne med lakrids) og medforfatter til den topaktuelle kogebog "Lykken er chokolade", der udkommer den 25. februar
- Birgit Sander- marketingchef og livsstilsblogger (tidl. ALT for damerne)
- Zanne Bork - lakridsglad franskmand bosat i Danmark.
- Niculina Apetri - lakridsentusiast, der elsker at eksperimentere med lakrids i både mad og bagværk