23948sdkhjf

Vinderen af "The Taste of Liquorice Award 2014" fundet

Konditori Antoinette vandt den fornemme titel, da lakridsentusiaster i weekenden kårede produktet med den bedste lakridssmag.
Blandt de mange indstillede produkter med smagen af lakrids, gik sejren til Konditori Antoinette for deres Macaron Noir, en lakrids macaron med et delikat solbærfyld tilsat et strejf af estragon.

Både i vurderingen af det første smagsindtryk, struktur og produktets unikhed scorede lakridsmacaronen topkarakter. Dommerpanelet havde bl.a. følgende kommentarer til vinderproduktet : "Flot balance mellem sødt og syre og den helt rette struktur", "En raffineret smag af lakrids tilsat friskhed fra solbær og estragon" "Mit macaronhjerte er vundet".

- Smagsdommerne kastede sig ud i denne næsten umulige udfordring at vurdere så vidt forskellige produkter med stor entusiasme. Der blev sat fokus på smagen af lakrids som den gennemgående sorte/røde tråd og ikke mindst unikheden i produktet. Lakrids er kommet for at blive, lyder det fra arrangøren af Lakridsfestivallen Eva Vedel fra Expo Viva.

Smagspanelet bestod af:
- Maria Faarvang - madredaktør på magasinet Mad & Venner
- Mikkel Marschall, - dedikeret lakridskok, der bl.a. har huseret i køkkenerne på restaurant Kadeau, formel B, Henne Kirkeby Kro og Søllerød Kro
- Anders Jensen - stor grillentusiast og medlem af Grillandsholdet samt manager på Grilleriet by Weber
- Carl Hesseldahl - vin- og madentusiast og en af drivkrafterne bag Backstage Wine
- Maja Ambeck Vase - food blogger med hang til chokolade (gerne med lakrids) og medforfatter til den topaktuelle kogebog "Lykken er chokolade", der udkommer den 25. februar
- Birgit Sander- marketingchef og livsstilsblogger (tidl. ALT for damerne)
- Zanne Bork - lakridsglad franskmand bosat i Danmark.
- Niculina Apetri - lakridsentusiast, der elsker at eksperimentere med lakrids i både mad og bagværk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203