23948sdkhjf

To Gasa-selskaber fusionerer

De to andelsselskaber Gasa Kolding og Gasa Holstebro har indgået aftale om fusion.
Med meget store flertal i begge andelsselskaber, er Gasa Holstebro Gasa Kolding fusioneret med tilbagevirkende kraft til den 1/3 2014. Begge andelsselskaber har dermed fra denne dato overdraget alle aktiver og forpligtelser til et 100% ejet datterselskab, Gasa Kolding Holstebro A/S.

- Formålet med fusionen er at udnytte hinandens kompetencer, og er en naturlig udvikling i et marked, hvor kunder og leverandører bliver større, og på den måde at fortsætte den positive udvikling selskaberne er i, skriver selskaberne i en fælles pressemeddelelse.

Direktionen består herefter fortsat af Gunnar Lindberg og Michael Ollendorff, med Gunnar Lindberg som administrerende direktør.

Administrationen vil fremover blive varetaget i Kolding, mens der fortsat fra begge lokationer både vil være salg og distribution af frugt og grønt og blomster.

Til bestyrelsen blev gartneriejer Leif Larsen valgt som formand, mens næstformand blev gartneriejer Erik Pedersen. Den øvrige bestyrelse består af Mogens Lindvig, Preben Bentsen, Ivan Andersen, Birger Ingemansen og Kim Nielsen.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078