Vilsund Blue vinder pris på muslingepulver
Danske Vildsund Blue vinder prestigefyldt pris over 36 finaleprodukter ved verdens største seafoodmesse, Seafood Expo Global.
- Vi vandt! Muslingepulveret blev kåret som bedste nye foodservice produkt, skriver Vildsund Blue på sin Facebook-profil under et billede af de stolte pristagere.
Det er et såkaldt muslingepulver, fremstilet på baggrund af et spildprodukt, der sikrede seafoodvirksomheden den flotte anerkendelse.
Produktet bruges allerede som smagsforstærker i seafoodprodukter fra andre fødevareproducenter, og ifølge administrerende direktør Søren Mattesen er der gode muligheder for også at sælge det til cateringvirksomheder og private husholdninger.
- Når vi koger muslinger, bliver der en del vand tilbage. Det koger vi ind til en suppe, som kan sælges til japanske kunder. Så koger vi resten af suppen yderligere ind og tørrer til sidst koncentratet og fremstiller pulveret af dét, forklarer direktøren over for Nordjyske.
Ceremonien ved Seafood Expo Global fandt sted torsdag på messens sidste dag.