23948sdkhjf

Vilsund Blue vinder pris på muslingepulver

Danske Vildsund Blue vinder prestigefyldt pris over 36 finaleprodukter ved verdens største seafoodmesse, Seafood Expo Global.
Vilsund Blue afsluttede sin deltagelse på sejrsskammelsen ved verdens største seafoodmesse, Seafood Expo Global. I går vandt den danske seafoodvirksomhed nemlig den ene af de to prestigefyldte konkurrencer, Seafood Prix d’Elite Award, for bedste nye produkt inden for foodservice-kategorien.

- Vi vandt! Muslingepulveret blev kåret som bedste nye foodservice produkt, skriver Vildsund Blue på sin Facebook-profil under et billede af de stolte pristagere.

Det er et såkaldt muslingepulver, fremstilet på baggrund af et spildprodukt, der sikrede seafoodvirksomheden den flotte anerkendelse.

Produktet bruges allerede som smagsforstærker i seafoodprodukter fra andre fødevareproducenter, og ifølge administrerende direktør Søren Mattesen er der gode muligheder for også at sælge det til cateringvirksomheder og private husholdninger.

- Når vi koger muslinger, bliver der en del vand tilbage. Det koger vi ind til en suppe, som kan sælges til japanske kunder. Så koger vi resten af suppen yderligere ind og tørrer til sidst koncentratet og fremstiller pulveret af dét, forklarer direktøren over for Nordjyske.

Ceremonien ved Seafood Expo Global fandt sted torsdag på messens sidste dag.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.074