Kokkenes Køkken udfordrer Meyers Kantiner
Et nyt madkoncept, Kokkenes Køkken vil tage kampen op mod kendiskokken Claus Meyer, der gennem Meyers Kantiner driver godt 60 personalekantiner landet over. Målet er en omsætning på en halv milliard inde for fem år.
- Vi laver et subbrand. Så det ikke er et rengøringsselskab, du køber mad af. Det er faktisk en kantinevirksomhed, siger koncerndirektør i Forenede, Carsten Clement.
Målsætningen for Kokkenes Køkken er en omsætning på en halv milliard inde for de næste fem år.
Inspirationen til det ny koncept kommer fra Forenedes 27 nøglehulsmærkede personalerestauranter i Forsvaret og intentionen er at tage kampen op mod konkurrenter som Meyers Køkken, Eurest, Wip, Cheval Blanche, Fazer og Amica.
I spidsen for den nye satsning står driftsdirektør Rune Serigstad.