23948sdkhjf

Kødbyen klar med nyt kæmpeprojekt

København får madmarked hver lørdag
Der har været tænkt, snakket og planlagt et godt stykke tid, men nu er det officielt: Kødbyen i København får sit store madmarked hver lørdag fra og med 4. april, skriver aok.dk.

I hele 70 stande er der planer om at sælge dels ferske varer, dels færdiglavet mad, som kan nydes ved langborde.

Kødbyens Mad & Marked fortsætter efter premieren i begyndelsen af april med at have åbent hver lørdag frem til 26. september. Der er også planer om at lave ét søndagsmarked om måneden med et tema, der skifter fra gang til gang. Store højtider som eksempelvis julen vil også få deres eget madmarked,
fortæller portalen og citerer Simon Bacon Aldinger Kullegaard, som sammen med Christian Lundgaard Astorp og Jacob Uhd Jepsen står bag det nye marked:

- Vi vil se, hvad københavnere med en kok i maven kan, når de får muligheden. Vi vil se, hvad vores yndlingsrestauranter, cafeer og grønthandlere kan, når de kommer lidt ud af komfortzonen. Vi vil lokke oplandets gode bondemænd og koner til byen, og vi vil give alle københavnere, spæd, ung og gammel, et marked i øjenhøjde med deres behov.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11