Protein-is skal løfte top og bund hos Skee Ismejeri
Regnskabet for 2014 viser så småt gode takter hos Skee Ismejeri, der håber at øge både top og bundlinje med sin proteinberigede flødeis.
Skee Ismejeri kæmpede tre år for at få sin proteinberigede is godkendt af Fødevarestyrelsen. Foto: Skee Ismejeri
- Vi har haft store udviklingsomkostninger i de senere år, som har præget regnskabet, men vi forventer at hente det tabte ved at øge omsætningen og indtjeningen, fortæller han.
Selskabet har nemlig fortsat fri produktionskapacitet, hvilket gerne skulle ændres i 2015.
- Vi laver jo en proteinberiget is, som vi fik godkendt af Sundhedsstyrelsen sidste sommer. Den arbejder vi rigtig meget med i øjeblikket og nu begynder vi lige så stille at producere og sælge den ud gennem apotekerne, fortæller Jørgen Geert Nielsen, der har stor tiltro til udviklingen for 2015.
- Vi skal helst have dobbelt op i forhold til sidste år, mindst – og det både i top og bund, fortæller han.
Skee Ismejeri har tre ansatte og producerer årligt godt 100.000 liter økologisk flødeis og proteinberiget is.