Råt kød og chokolade er sexet
Undersøgelse: Østers, rødt kød og chokolade ligger i top tre over fødevarer, når det gælder et kulinarisk forspil.
- Romantik er forspil til sex, ligesom mad kan være det i mange sammenhænge. Det kan også være forklaringen på, at der er flere, der forbinder mad med romantik end med sex. Mens vi sidder og spiser den lækre røde bøf, sidder vi og fantaserer om, hvad vi skal gøre sammen med modparten, når maden er spist. Vi skaber billeder inde i hovedet, om de berøringer vi vil få og give, når måltidet er slut, og vi kigger hinanden i øjnene og skåler med tanke på efterspillet, siger Joan Ørting.
Fælles for de tre topscorere på både sex og romantik - chokolade, østers og rødt kød, er at de fleste danskere ikke forbinder dem med hverdag.
Chokolade er i undersøgelsen kåret som Danmarks mest sexede fødevare. 26 pct. af alle adspurgte forbinder chokolade med sex og hele 48 pct. forbinder det med romantik.
Kilde: FoodCulture