23948sdkhjf

Englænderne vilde med Frilands bacon

Englænderne er vilde med Frilands økologiske bacon. Så vilde at Frilands bacon nu er nomineret til en pris for årets bedste, nye økologiske produkt og for årets bedste emballagedesign.
Englænderne er vilde med Frilands økologiske bacon. Så vilde at Frilands bacon nu er nomineret til en pris for årets bedste, nye økologiske produkt og for årets bedste emballagedesign. Prisen uddeles, når Englands største økologiske messe ”Natural and Organic Products” afvikles i London søndag og mandag.

- Vi er meget stolte af, at vi har et produkt blandt seks nominerede inden for hver af de to kategorier - som udgangspunkt var der omkring 50 nominerede, så det er allerede flot, siger Henrik Bækstrøm Lauritsen, chef for Frilands landmandsafdeling.

Den økologiske, danske bacon bliver forædlet af det den irske baconproducent Oliver Carty, det samme gælder i øvrigt Frilands andet baconprodukt, bacon fra Frilandgrisen. De to mærkevarer er gennem det sidste års tid blevet markedsført og solgt i Irland med Frilands eget logo samt Dyrenes Beskyttelses logo. Og nu bliver de to mærkevarer som noget nyt solgt i England, hvor de i næste uge for første gang ligger på hylderne i en af Englands førende supermarkeder ”Wholefoods Market”.

- Det er da fantastisk, at Frilands nye produkt allerede har vakt positiv opmærksomhed. Især er det glædeligt, at de nye produkter bliver markedsført som Frilands produkter, hvilket er ganske unikt - normalt fremgår det ikke af det færdige produkt, hvor råvaren kommer fra. Og ikke mindst er vi meget stolte af, at Frilands mærkevarer kommer på hylderne i en af Englands mest prestigefyldte supermarkeder ”Wholefoods Market”, som er kendt for sin meget høje kvalitet, og som er beliggende i den absolut dyreste ende af London, siger Henrik Bækstrøm Lauritsen.

Kilde: Danish Crown

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095