23948sdkhjf

Gråsten Fjerkræ: Om fem år har vi fordoblet

Voldsom vækst går ikke ud over dyrevelfærden, lover indehaveren
Gråsten Fjerkræ gør ikke kun klar til at åbne sin egen gourmetbutik - virksomheden i Kværs er også godt i gang med at geare op til en voldsom vækst.

- Foreløbig har vi i år haft en vækst på cirka 10 procent, og vi lander nok på 11-12 procent, når regnskabsåret er omme. Når vi kommer frem til år 2020, taler vi om en fordobling i forhold til i dag, siger indehaver Gunder P. Jensen til Food Supply.

- Vi producerer jo i Tyskland, og vi er i fuld gang med at lægge nye producenter ind, så vi hele tiden er på forkant, tilføjer han.

- Aldrig industrikyllinger

Gunder P. Jensen understreger, at Gråsten Fjerkræ trods den ventede vækst under ingen omstændigheder begiver sig ind på området for industrikyllinger.

- Folk køber mere og mere kvalitet og dyrevelfærd, og det går vi ikke væk fra, fastslår han.

Gråsten Fjerkræ koncentrerer sig om økologiske kyllinger og såkaldte velfærdskyllinger. Og som den eneste større leverandør på det danske marked bruger Gråsten Fjerkræ ikke halalslagtning.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095