23948sdkhjf

Ny emballage skåner miljøet

Arla vil med ny emballage skåne miljøet for 79 ton CO2-udslip om året.
18 %-creme fraichen fra Karolines Køkken lanceres i en ny og mere miljøvenlig emballage. Skiftet til den nye type emballage betyder, at Arla Foods kan reducere sin CO2-udledning med 79 ton om året. Det svarer til den mængde CO2, som to distributionsbiler udleder på et år.

Der går dels betydelig mindre mængde plast til fremstillingen af de nye bægre, og dels vil oblaterne under lågene fremover blive lavet af plast i stedet for aluminium.

Det nye creme fraiche-bæger gør det samtidig nemmere for mennesker med nedsat kraft i fingrene at åbne emballagen. Forsøg med nye typer af emballager har nemlig vist, at plast-oblaten ikke går så nemt i stykker og er nemmere at åbne for eksempelvis gigtramte og ældre mennesker.

Skiftet til det nye creme fraiche-bæger er et led i Arlas klimaplan, som også omfatter et emballage-skifte blandt koncernens øvrige mærker inden for creme fraiche. Det er således ambitionen fremover at kunne tilbyde kunder og forbrugere mere klimavenlige produkter.

Kilde: Arla Foods

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125