23948sdkhjf

Rekordmange var på gårdbesøg

Søndagens Åbent Landbrug, hvor gårde over hele landet åbnede dørene for danskerne, blev et kæmpestort tilløbsstykke med 117.456 besøgende
Det årlige Åbent Landbrug-arrangement har slået ny rekord med over 117.000 besøgende. Det er en klar forbedring af sidste års knap 87.000, som også var rekord.

Forrmanden for Landbrug & Fødevarer, Martin Merrild, glæder sig over besøgstallet:

- I en tid, hvor krisen for alvor kradser hos landmændene, er rekordbesøget opmuntrende. Jeg synes, at successen i år taler sit helt tydelige sprog om, at danskerne i den grad er interesserede i den mad, de spiser, og i at møde landmanden, der laver deres råvarer. De vil selv røre og dufte til produktionen, siger han i en pressemeddelelse.

- Vi landmænd er af natur imødekommende og vil gerne vise vores gård frem. Det er vigtigt for os at få fortalt og vist, hvordan en moderne fødevareproduktion foregår. Og det sker altså bedst ved, at man selv kommer herud. Jeg er stolt af, at være en del af ethverv, der kan mobilisere så mange værter. Alle steder har man haft et væld af frivillige i sving, tilføjer han.

i 2016 vil der være Åbent Landbrug søndag 18. september
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126