23948sdkhjf

Nakskov Mill Foods er oppe mod giganter

Men morgenmadsvirksomheden regner med at slippe godt fra det
Morgenmads-producenten Nakskov Mill Foods er kommet i nærkamp med giganter - og regner bestemt med at slippe godt fra det, skriver Lolland-Falsters Folketidende.

Fabrikken i Nakskov har især i de senere år haft succes med en række glutenfri og økologiske produkter, og virksomheden har solid eksport til lande som Spanien, Frankrig, Italien og England.

Strategien har været at finde nicher med fornuftig indtjening, og det er lykkedes så godt, at et minus på fem millioner kroner for nogle år siden er vendt til et tilsvarende plusbeløb i 2014.

Selv om Nakskov Mill Foods med cirka 70 medarbejdere set i det helt store billede er en lille spiller, kan musen godt vække elefanten - hvis det såkaldte nichemarked viser sig interessant nok.

- Vi har ikke mistet modet

Fødevaregiganten Nestlé - verdens største i branchen med en omsætning sidste år på omkring 640 milliarder kroner - er i hvert fald gået tungt ind på markedet for glutenfri og økologiske produkter i en række lande, som Nakskov Mill Foods opererer i.

- Det har selvfølgelig kunnet mærkes her hen over de seneste måneder. Vi har med beklagelse også måttet sige farvel til syv medarbejdere for at tilpasse osl situationen. Det er trist. Men vi har bestemt ikke mistet modet. Vi er klar til at finde nye nicher - og skal også nok fortsat finde afsætning for vores hidtidige produkter. Dybest set er Nestlés interesse jo også en afspejling af, at der er et voksende marked, siger direktør Dan Jensen til Lolland-Falsters Folketidende.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094