23948sdkhjf

Kødkonkurs fører til nye retssager

Sagen om skandaleramte Vakka Kød fortsætter lidt endnu
Det er snart fem år siden, at Slagelse-virksomheden Vakka Kød gik konkurs efter en tur i mediemøllen, men i det juridiske system kører kødgrossisten videre.

En advokat og en revisor fra Holbæk samt to andre personer fra lokalområdet er således i Retten i Holbæk sagsøgt i en sag, som er en udløber af konkursen, skriver dagbladet Nordvestnyt.

Vakka Kød var ejet af et selskab, som igen var en del af et holdingselskab, der ejes af de to personer fra lokalområdet. Nu har konkursboet efter Vakka Kød anlagt sag mod de to ejere af holdingselskabet og Holbæk-advokaten. Årsagen er, at man mener, at der er blevet overført penge til moderselskabet lige før konkursen.

Advokat har sagsøgt revisor


Ejerne har som modsvar sagsøgt advokaten, fordi man mener, at han ikke har gjort sit arbejde ordentligt.Til gengæld har advokaten sagsøgt Holbæk-revisoren, fordi han mener, at denne fortiede nogle ting for ham i forbindelse med sagen.

Vakka Kød måtte i november 2010 fyre samtlige medarbejdere, efter at virksomheden blev beskyldt for at mærke hollandsk oksekød som dansk og tysk. Få måneder senere blev kødgrossisten erklæret konkurs.






Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094