23948sdkhjf

Tulip-ansatte er kommet godt videre

Langt de fleste fyrede fra Faaborg er i gang igen
63 ansatte mistede jobbet, da Tulip lukkede slagteriet i Faaborg lige før jul sidste år. Ni måneder efter er langt de fleste af dem i nye job, og "kun" syv mangler at få afklaret deres erhvervsmæssige fremtid, skriver fyens.dk.

- Jeg synes, vi har skrevet en succeshistorie, siger tillidsmand Morten A. Jensen, der netop som den allersidste har forladt virksomheden, til avisen.

Som tillidsmand har han haft den længste fratrædelsesperiode, især fordi han har arbejdet med at få sine kolleger i nye job, i uddannelse eller på pension.

De fleste i regulært job


De syv, der fortsat er uafklarede, er sygemeldte eller ledige. Men 42 har fået regulære nye job - nogle af dem er stadig i fødevarebranchen, mange i andre produktionsvirksomheder. Ganske få er flyttet efter job, men de fleste har fundet arbejde med højst en times transporttid fra Faaborg. Seks er kommet i gang med en ny uddannelse, og syv er gået på efterløn eller pension, skriver fyens.dk.

Også den anden store fødevarevirksomhed på havnen i Faaborg, Danish Crown-slagteriet, lukker. Det sker til foråret, og her forsvinder godt 400 arbejdspladser.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187