23948sdkhjf

Arla undskylder for mandeyoghurt

- Vi fortjener vist et par dummeslag, mener mejerifolkene efter Facebook-debat
- Vi beklager, at vi fik formuleret det lidt uheldigt, det der med en yoghurt til mænd.... Vi fortjener vist et par dummeslag!

- Det var bestemt ikke tanken, at nogen skulle føle sig stødt. Men I har nok ret i, at formuleringen var lidt uheldig.

Sådan skriver Arla på sin danske Facebook-side, efter at mejerivirksomheden på samme side havde lanceret ideen om en en yoghurt målrettet til mænd - et opslag, hvori der stod, at "VI HAR BRUG FOR HJÆLP! Vi er i gang med at undersøge, om der mangler en yoghurt til MÆND i køledisken? Altså fx noget der mætter mere, fylder mere, giver mere... end det der er på markedet allerede".

Den melding er absolut ikke faldet i god jord hos alle, og i en intens ligestillingsdebat med flere hundrede kommentarer er det på Facebook væltet ind med kritik af og forsvar for den maskuline yoghurt-idé.

- Kartonen burde ligne en benzindunk

- Hvor er i dumme! Må jeg spørge om jeres svenske afdeling kunne finde på det samme? Hvis i er ude i flere proteiner eller et eller andet, så sig det, men at markedsføre mad til et bestemt køn, er bare så bagud. Bør de store virksomheder ikke efterstræbe moderne holdninger og tage et ansvar?, skriver eksempelvis Anna Katarina Rosenblad

Andre tager det fra den mere humoristiske side - deriblandt Jacob Richter Andersen:

- Jeg rører ikke en yoghurt uden boremaskiner og letpåklædte damer på kartonen. Og kartonen burde ligne en benzindunk. Det er jo indlysende, at mænd ikke kan spise noget med billeder af frugter

Der er også forslag om mandlige smagsvarianter som humle, bacon, træflis, øl og hornmusik.
Kommenter artiklen (2)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094