23948sdkhjf

Mejerigaarden med brandvarmt regnskab

Isfabrikken næsten fordoblede overskuddet i det bedste resultat nogensinde
Selv om omsætningen faldt med godt otte millioner kroner, kom Mejerigaarden i Thisted ud af det seneste regnskabsår med en stærkt forbedret bundlinje: Overskuddet efter skat landede på 19,9 millioner kroner mod 11,5 millioner i 2013/14.

Der er tale om det bedste resultat nogensinde, og det skyldes ifølge ledelsen ikke mindst "gunstige vejrbetingelser" i sommeren 2014 samt at regnskabsåret har været præget af fokus på optimering og effektivisering af produktion og salg.

Om forventningerne til det kommende år konstaterer ledelsen i sin beretning, at arbejdet med effektivisering i hele virksomhedens værdikæde vil fortsætte, ligesom der vil blive sat ressourcer ind for at øge selskabets eksport.

- Med baggrund heri forventes under normale vejrbetingelser en fortsat positiv drift og stigende indtjening for regnskabsåret 2015/16, hedder det.

Godt 150 medarbejdere

Mejerigaarden, der laver is under navnene Premier IS, Polar-Is, Bravissimo og Underground, havde i regnskabsåret 2014/15 151 medarbejdere. ved regnskabsårets afslutning var der en egenkapital på godt 30 millioner kroner.

Der har de seneste måneder rumlet rygter om, at virksomhedens ejer, kapitalfonden Erhvervsinvest, har sat Mejerigaarden til salg, men det er ikke noget, der bliver nævnt med et ord i regnskabet.

Hele regnskabet kan ses ved at klikke her:
Mejerigaarden 2014/15
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143