23948sdkhjf

Geia Food klar til endnu større succes i Norge

Nyt kontor skal håndtere satsning på nogle af detailhandlens største aktører
Eksporten hos Aalborg-firmaet Geia Food, der leverer fødevarekoncepter til detailhandlen, fortsætter med uformindsket styrke, og ikke mindst i Norge har selskabet oplevet stor vækst i de senere år.

Derfor har Geia Food besluttet at etablere sig med et egentligt kontor i Oslo, og det skal efter planen løfte salget yderligere på det ellers svære norske marked.

- Vores nyåbnede kontor i Norge er resultatet af en større satsning rettet mod nogle af de største aktører i den norske detailhandel. Det har resulteret i en lang række samarbejds- og private label-aftaler, der sammen med et attraktivt prisniveau har løftet vores omsætning på det norske marked ganske betragteligt, siger Gaia Food-direktør Claus Ravnsbo.

Især frostvarer

Det er især Geia Foods frostvarer, der finder vej til nordmændenes indkøbskurve, men med en produktportefølje, der også omfatter køle- og kolonialvarer, vil paletten af de varer, Geia sælger på det norske marked, blive udvidet betragteligt over de kommende år, oplyser direktøren.

På trods af, at markedet er stramt toldreguleret, kan Geia Food stadigvæk konkurrere på prisen – også selv om der er tale om eksempelvis en pizza produceret i Italien eller en færdigret produceret i Thailand.

To tidligere direktører i Diplom Is Norge kommer til at stå i spidsen for den norske afdeling.

Geia Foods målsætning er at blive en central solution provider for detailhandlen i hele Skandinavien. Således har Geia Food i 2010 og 2014 etableret kontor i henholdsvis Sverige og Finland, og medarbejderne på Oslo-kontoret skal på lignende vis sikre en tæt kontakt til de norske detailkæder.

Geia Food havde i 2014 en samlet omsætning på knap 988 millioner kroner og et resultat efter skat på 15,8 millioner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078