23948sdkhjf

Slagteri-lukning i Faaborg holder stik

256 medarbejdere bliver berørt af lukningen af Danish Crown i Faaborg. Slagteriet lukker som planlagt den 12. februar 2016.
I januar 2014 besluttede Danish Crown at flytte udbeningen af skinker fra Faaborg til Danish Crowns fabrik i engelske Bugle. Forventningen dengang var, at afdelingen i Faaborg skulle lukke senest i begyndelsen af 2016. Det kommer til at holde stik.

Sidste fase af overflytningen fra Faaborg til Bugle er i gang og forløber planmæssigt. Det betyder, at fabrikken i Faaborg lukker ned d. 12. februar 2016.

- Selvom lukningen blev meldt ud for knap to år siden, har medarbejderne arbejdet loyalt og godt, og de har i flere perioder også taget overarbejde, når det har været nødvendigt. Det er jeg utrolig glad for, og de fortjener virkelig stor ros for indsatsen, siger Søren F. Eriksen, der er CEO i DC Pork B2B.

Gradvis nedtrapning
Før sommerferien 2015 blev første del af overflytningen gennemført, og cirka 110 medarbejdere modtog en opsigelse. I den kommende periode skruer Danish Crown i Faaborg gradvist ned for den resterende produktion.

Lukningen kommer til at berøre 256 medarbejdere, som opsiges i takt med nedgangen i produktionen. En del af de 256 medarbejdere opsiges med virkning fra den 18. december 2015, og med virkning fra 12. februar 2016 opsiges de resterende medarbejdere.

Der bliver oprettet en jobbank for de afskedigede medarbejdere, der er afsat penge til efteruddannelse plus omskoling, og og de berørte medarbejdere står først i køen til eventuelle jobs på Danish Crowns øvrige fabrikker.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109