23948sdkhjf

DC Beef i Holsted sprænger kapaciteten

Ambitiøst mål på 900 dyr om dagen er langt overgået
Det var ambitiøst, da der for halvandet år siden blev planlagt med en daglig kapacitet på 900 dyr på Danish Crowns kreaturslagteri
i Holsted. De 900 ville gøre slagteriet til Nordeuropas største, men allerede nu har slagteriet sprængt kapaciteten, konstaterer DC Beef i sit seneste nyhedsbrev.

På en enkelt dag er der blevet slagtet 1.030 dyr, hvilket er rekord for slagteriet. Det skete godt nok med en enkelt overarbejdstime, idet medarbejderne mødte en time før, fordi der var ankommet ekstra mange dyr til slagtning. Dagen før var tallet 921 uden overarbejde.

- Medarbejderne har altid været de rigtige, og de har altid leveret. Det har været teknikken, der har drillet, og det har vi fået udbedret gennem indkøringsperioden, så vi stille og rolig har arbejdet os frem til rekorden, konstaterer fabrikschef Per Svane Knudsen.

Især fabrikkens it-systemer har drillet en del.

- Når man bygger fire hektar under tag, og det hele er computerstyret, så er der mange ting, der kan drille. Man bygger ikke bare en ny fabrik og så trykker på den grønne knap. Men vi nåede op på de 900 dyr om dagen for et par måneder siden, siger Per Svane Knudsen til Food Supply.

Slagteriet i Holsted arbejder fem dage om ugen, så der slagtes 4.500 dyr om ugen. Det er cirka halvdelen af alle de kreaturer, der slagtes om ugen i Danmark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078