23948sdkhjf

Landmad klar til at lade antallet af butikker eksplodere

Potentialet er enormt, fastslår Louise Dolmer, som har kig på op imod 50 butikker
Efter to år med butikken Landmad i Grenaa har iværksætteren Louise Dolmer netop åbnet endnu en butik, denne gang midt i Silkeborg. Og mange flere er på vej, konstaterer hun.

Allerede i næste uge åbner Landmad i gågaden i Roskilde, og næste år følger yderligere ni butikker rundt omkring i landet, fortæller Louise Dolmer. Hun regner med, at tallet i de kommende år vil nå op på 45-50 butikker.

Landmads-konceptet går ud på at fylde butikkerne med lokale varer, og en lang række bønder, gartnere, bryggere og specialproducenter er tilknyttet som leverandører. De vil også med jævne mellemrum være at træffe i butikkerne.

- De bedste placeringer

- Der er så stort et potentiale. Vi skal bare have de bedste placeringer midt i byen - grundlaget er der alle steder med over 20.000 indbyggere. Jeg har stået på utallige fødevaremarkeder og tænkt "hvor er der bare virkelig kunder til det her", fortæller Louise Dolmer, der selv er landmand og har en baggrund som arkitekt.

Sammen med et team på fire andre driver hun selv butikken i Grenaa og leverer den nødvendige know-how og back-up til de øvrige butikker, som alle skal fungere på franchise-basis.

- Butikken i Grenaa er vores "master-butik", som har taget alle tæskene og slagene. Det er den, konceptet er vokset ud af, siger den meget travle iværksætter, som er i fuld gang med at lave aftaler med masser af nye leverandører.

- Vi har cirka 30 leverandører i Grenaa og lige så mange i de to andre butikker. Og lige nu arbejder vi med 50 andre leverandører, som gerne vil være med. Der er virkelig mange dygtige producenter derude, bemærker Louise Dolmer.






Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078