23948sdkhjf

- Må vi smage på din mad og give den karakterer?

Nærmest kun hos mejeri-folket er det helt naturligt, konstaterer Food Contest
Selv om International Food Contest-messen i Herning tirsdag og onsdag i næste uge er for alle i fødevarebranchen i hele verden, er langt hovedparten af de udstillede produkter fra mejeribranchen. Og samtlige udenlandske udstillere kommer fra den branche.

- Ja, desværre - det er er ene mejeriprodukter, der kommer fra udlandet. Det er svært at vænne de andre brancher til sådan en fagmesse, hvor man bliver fagligt bedømt, siger Lars Johannes Nielsen fra arrangørgruppen. Han peger på, at netop det at blive bedømt af andre fagfolk fra mejeribranchen er noget, som der er en meget lang tradition for i mejerifaget.

Æren er stor

- Udfordringen er at få skabt en tradition for det også i andre brancher. Når først de har været med til det, synes de, det er enormt spændende, For eksempel har vi flere honning-udstillere med også denne gang, og de er meget opsatte på bedømmelsen, nævner Lars Johannes Nielsen.

- Det er jo fagfolk, der bedømmer fagfolk, og derfor er æren meget stor. Det betyder meget at blive anerkendt af folk fra ens eget fag, tilføjer han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078