23948sdkhjf

Nemlig.com udvider med kæmpestort lager

Brøndby-byggeri til trecifret millionbeløb kan gøre net-supermarkedet landsdækkende
Online-supermarkedet Nemlig.com har investeret et trecifret millionbeløb i et nyt lager- og logistikcenter i Brøndby. Det 36.000 kvadratmeter store byggeri er ifølge firmaets stifter, Stefan Plenge, et afgørende skridt i retning mod at ændre danskernes forbrugeradfærd til at handle dagligvarer på nettet, skriver Berlingske Business.

- Med den volumen, vi kan opnå her, kan vi blive så store, at vi kommer til at gøre en forskel i dansk dagligvarehandel. Det kommer til at sætte en regulær adfærdsændring i gang i danskernes måde at handle daglig­varer på. Vi tror på, at der vil ske et paradigme­skift i løbet af de næste par år. Vi tror også på, at det vil være med til at få de store spillere til at beslutte sig for, at de også skal med om bord, fordi de kan se, at det er ved at være alvor, siger Stefan Plenge til Berlingske.

Han lader også forstå, at det nye kæmpelager kan være med til at sætte skub i Nemlig.coms planer om at levere til hele landet, og ikke kun i hovedstadsområdet. Det er ikke en udvidelse, der ligger lige om hjørnet, for virksomheden skal blandt andet have nærstuderet, om det kan betale sig at køre dagligvarer fra Brøndby til Aarhus. En anden mulighed er at bygge et lager i Jylland.

Stefan Plenge stifteder Nemlig.com i 2010, og i 2014 solgte han 49 procent af selskabet til Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen, der altså nu er med til at lade millionerne rulle på dagligvaremarkedet.




Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078