23948sdkhjf

Initiativpris til Peter Larsen Kaffe

Hædres for at være innovativ på den grønne måde
Viborg-virksomheden Peter Larsen Kaffe har fået den Dansk Industris regionale initiativpris for 2015.

Peter Larsen Kaffe har i årtier fulgt en strategi om at være innovativ på den grønne måde. Ifølge DI Skive/Viborgs begrundelse for at tildele virksomheden prisen ligger det efterhånden i Peter Larsen Kaffes dna, at bæredygtighed og fornyelse hører sammen. I kombbination med evnen til at tænke nyt inden for både produkter og markedsføring har det udløst prisen.

- Hvad enten det gælder udvikling af nye produkter, den daglige drift eller i markedsføringen, så er Peter Larsen Kaffe i en liga for sig. Alt, hvad de foretager sig, er gennemført professionelt og med omtanke, siger Palle Damborg, formand for DI Skive/Viborg.

Han peger også på, at for Peter Larsen Kaffe er det en del af den gode kaffeoplevelse, at der værnes om miljøet og vises hensyn. Derfor tager virksomheden et socialt ansvar hele vejen fra høstning af bønnerne i Kenya, Etiopien eller Colombia til kaffen hældes i koppen hjemme i Viborg.

Talent for markedsføring

Mange af Peter Larsen Kaffes produkter økologiske, ogsenest har virksomheden lanceret kaffekapsler, hvor emballagen er 100 procent bio-komposterbar. Det betyder, at den under de rette forhold vil formulde på kun 12 uger.

- Og så har de samtidig et stort talent for markedsføring. Det var nok de færreste, der havde forestillet sig, at man kunne drive en ægte kaffebar midt i mudder og dovent fadøl på Roskilde Festival. Men det formår Peter Larsen Kaffe. Det er blot endnu et eksempel på, hvorfor Peter Larsen Kaffe i alle facetter er en værdig vinder af DI Skive/Viborgs Initiativpris, siger Palle Damborg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078