23948sdkhjf

Rynkeby glæder sig til at blive solgt

Chef og tillidsmand enige: Fremtiden tegner lovende
Nyheden om, at Arla har sat Rynkeby Foods til salg, bliver godt modtaget hos juiceproducenten i Ringe, hvor både direktøren og tillidsmanden på Rynkeby Foods ser på den lyse side af fremtiden. Det skriver Fyens Stiftstidende.

- Når en ny ejer vælger at betale en sum for os, så er det formentlig for at udvikle virksomheden endnu mere. Så jeg tror, at det er godt for os, siger administrerende direktør Jørgen Dirksen til avisen.

- Stor interesse

Tillidsmand Pierre Gydesen går ligeledes ud fra, at en ny ejer vil investere yderligere i Rynkeby, som under Arlas ejerskab allerede har investeret meget store beløb. Han håber bare på, at det går hurtigt, og at det ikke blive en kapitalfond, der vil trække penge ud af virksomheden, fastslår han.

Ifølge Jørgen Dirksens oplysninger til Fyens Stiftstidende er der stor interesse for at købe virksomheden, der på det seneste er blevet sat i forbindelse med Coca-Cola som ny ejer. I forvejen har Rynkeby et samarbejde med Coca-Cola om produktion af den amerikanske gigants Innocent-juice.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093