23948sdkhjf

Ole Andersen kåret som Årets Bestyrelsesformand

PwC er imponeret over, hvad han har præsteret hos Chr. Hansen
Revisions- og rådgivningsfirmaet PwC har sammen med en professionel jury kåret bestyrelsesformanden for ingrediensproducenten Chr. Hansen, Ole Andersen, som Årets Bestyrelsesformand 2015.

Juryen fremhæver i sin begrundelse, at med Ole Andersen for bordenden i bestyrelseslokalet har Chr. Hansen nået nye højder med forretningen. Virksomheden har oplevet kontinuerlig fremgang i såvel omsætning som indtjening, og der er også gennemført et succesfuldt direktørskifte.

- Det er imponerende at se den positive udvikling, som Chr. Hansen nu igennem mange år har fortsat, hvilket også har aflejret sig i aktiekursudviklingen, der slår sine peers med flere længder. Samarbejdet mellem direktionen og bestyrelsen samt Ole Andersens rolle som bestyrelsesformand bør høste stor anerkendelse, siger PwC-direktør Mogens Nørgaard Mogensen.

Det lange, seje træk

Prisen som Årets Bestyrelsesformand 2015 blev overrakt af sidste års prismodtager, bestyrelsesformand for Royal Unibrew Kåre Schultz, som i år også er medlem af juryen. Han fremhævede, at juryen ved udvælgelsen af Ole Andersen især har lagt vægt på det lange, seje træk, som Ole Andersen har taget som formand.

Ole Andersen forlod for seks år siden sin ledelseskarriere og helliger sig i dag sine hverv som bestyrelsesformand i Chr. Hansen, Danske Bank, B&O samt andre tillidshverv.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065