23948sdkhjf

FoodTech 2016 får en verdenskongres

Topmøde med skarpt fokus på bedre hygiejne i fødevarebranchen
Når MCH Messecenter Herning 1.-3. november næste år slår dørene op for fagmessen FoodTech 2016, bliver det også et slaraffenland for alle, der vil lære noget om bedre hygiejne i fødevareproduktionen,

Sideløbende med messen afvikles således World Congress on Hygienic Engineering & Design, der arrangeres af European Hygienic Engineering & Design Group, EHEDG.

EHEDG er en organisation af udstyrsproducenter, forskningsinstitutter, offentlige sundhedsmyndigheder og levnedsmiddelindustrien, og den har som formål at fremme hygiejne i forbindelse med både forarbejdning og emballering af levnedsmidler. Det verdensomspændende netværk af EHEDG-eksperter tilbyder blandt andet vejledning og praktisk bistand til producenter af maskiner og udstyr til fødevareforarbejdning og -emballering, fødevareproducenter, nationale og internationale tilsynsorganer og andre interessenter.

Foredrag, møder og networking

- På kongressen vil en række internationalt anerkendte eksperter inden for fødevaresikkerhed og hygiejnisk design, alle med tilknytning til EHEDG, gøre deltagerne klogere på emner som produktionsmaterialer, nye teknikker, rengøringsprocedurer og bæredygtighed inden for fødevareproduktion.

- Sideløbende med det spændende foredragsprogram vil der for kongresdeltagerne være fremragende muligheder for at mødes og networke med forretningsforbindelser og internationale beslutningstagere inden for fødevareindustrien, samt for at få kontakt med førende kapaciteter fra den akademiske verden og andre branchespecialister, siger formanden for kongressens organisationskomité, Jon Kold.

Flere gæster


Også MCH Messecenter Herning, der er arrangør af FoodTech 2016, ser frem til, at EHEDGs verdenskongres holdes sammen med messen. Arrangørerne er ikke i tvivl om, at kongressen vil være med til at trække nye og flere besøgende til Herning:

- Kongressen passer perfekt ind i konceptet for FoodTech 2016 og vil være medvirkende til, at messen får et endnu mere internationalt indhold og flere udenlandske besøgende. Sidste gang kongressen blev holdt - i 2014 i Parma i Italien - var der cirka 400 deltagere, hvilket vi også forventer til kongressen i 2016, siger projektleder Klaus Erichsen, MCH Messecenter Herning.

EHEDG World Congress on Hygienic Engineering & Design holdes hvert andet år.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078