23948sdkhjf

Pas på: Insekter i pasta og plastik i pølser

Coop og Robert Damkjær kalder produkter tilbage
Robert Damkjær A/S, der producerer pølser i Lille Anslet nord for Haderslev, har tilbagekaldt et parti af firmaets kyllingepølser, da der er risiko for, at pølserne kan indeholde plastikstykker.

Der er påvist små stykker af blåt plastik i nogle af pølserne, som er solgt til en række kæder og butikker i pakker a 450 gram under navnet Robert kyllingepølser.

Store mængder pasta skal skal skrottes

Samtidig melder Coop, at kæden kalder adskillige pastaprodukter tilbage, fordi der er risiko for forekomst af insekter i varerne.

Her er der tale om pakker med både 500 og 1.000 gram med navnene Coop Fusilli, Coop Farfalle, Coop Gnocchi, Coop Penne, Coop Ruote, Coop Spaghetti, Coop Tagliatelle, Coop Tricolore fusilli og Fakta Tricolore fusilli.

Pastaen , der er solgt i Kvickly-, SuperBrugsen-, Dagli´Brugsen-, LokalBrugsen- og Fakta-butikker i hele landet, kommer fra Pasta Berruto i Italien. Her har der tilsyneladende gennem længere tid været problemer med insektsikkerheden, for tilbagekaldelsen gælder alle de af de nævnte varer, der er mærket med mindst holdbar til-datoen 31. juli 2017 eller tidligere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062