23948sdkhjf

Jeka Fish fik en bunke nye ideer

Især en sprød fiskeburger har potentiale, mener Lemvig-virksomheden
Helt nye produkter kan meget vel være på vej fra Jeka Fish i Lemvig, efter at virksomheden har afsluttet et samarbejde med elever fra procesteknologuddannelsen i Holstebro.

De studerende har i to måneder haft til opgave at finde på nye produktideer til Jeka Fish, og resultatet faldt i god smag hos virksomhedens Anders Meyer, manager for supportfunktion, og Lasse Kristensen, afdelingsansvarlig for udvikling og markedsføring, der forleden fik serveret blandt andet fiskegratin, fiskepølse og fiskeburger ved projektets afslutning.

Jeka Fish-folkene er imponerede over, hvor langt de studerende er nået på den tid, der har været afsat til projektet.

- De har en helt anden indgangsvinkel, fordi de ikke er præget af at arbejde i branchen. Og derfor er resultatet selvfølgelig, at vi ser produkter, vi ikke selv havde tænkt på at udvikle, siger Lasse Kristensen.

- Slet ikke utænkeligt

Ikke mindst en fiskeburger med ingredienser, som gør den meget sprød, kan han sagtens se potentiale i.

- Fiskeburgeren var nok den bedste idé, vi fik med os. Vi laver i forvejen en fiskeburger, men vi sælger den ikke i Danmark. Det er slet ikke utænkeligt, at elevernes produkt kan blive til et nyt koncept, hvis vi arbejder lidt med det, siger Lasse Kristensen.

I så fald kan eleverne formentlig se frem til en form for belønning:

- Ja, så vil vi nok takke dem på en eller anden måde, fastslår Lemvig-firmaets udviklingsansvarlige.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078