23948sdkhjf

Og så skal den også være i verdensklasse

- Vi kan nå langt i 2016, siger ny madfestivals direktør
Når Københavns nye madfestival, Copenhagen Cooking & Food Festival, første gang bliver afviklet i august næste år, er ambitionen en gastrofestival i verdensklasse og med internationalt tilsnit.

- Vi vil gerne være en festival, man ikke kan lade være med at rejse til, når man er i fødevarebranchen. Det er helt klart en af målsætningerne at tiltrække både gastroturister og fødevareproducenter fra hele verden, konstaterer festivaldirektør Stine Lolk.

- Det er ikke noget, man gør bare på ét år. Men vi kan nå langt i 2016, tilføjer hun.

Kokkescene og debatter

Udvidelsen fra en meget restaurantfokuseret festival til et 10-dages arrangement for også fødevarevareproducenter betyder ifølge Stine Lolk blandt andet, at der bliver forskellige lokaliteter, hvor producenter og andre aktører kan vise sig frem.

- Blandt andet har vi planer om i den første weekend at lave en festivalplads med madværksted, kokkescene, debatter og meget mere, fortæller hun.






Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078