23948sdkhjf

Teknologisk Institut køber AgroTech

Sammenlægningen sker efter planen 1. januar
Serviceinstituttet AgroTech, der blandt andet rådgiver fødevareindustrien, sælger nu alle sine aktiviteter til Teknologisk Institut.

Sammenlægningen sker 1. januar 2016, og målet er at skabe en fælles indgang og et stærkere tilbud om teknologisk service, rådgivning og innovation inden for planter, fødevarer og miljøteknologi til agro- og fødevareindustrien, skriver AgroTech i en pressemeddelelse.

- AgroTech har i de seneste år opbygget en væsentlig placering som rådgiver inden for fødevareinnovation, test og rådgivning til store dele af den danske fødevareklynge. Behovet for at sikre udvikling af ydelser, der kan understøtte vækst og beskæftigelse i sektoren, stiller krav om øget kritisk masse. Den får vi ved at blive en del af Teknologisk Institut, siger AgroTech-direktør Thomas B. Olsen.

- Samtidig gør vi det også lettere for vores kunder i fødevare- og agroindustrien, der nu får en samlet indgang til viden og rådgivning i GTS-nettet, tilføjer han med henvisning til, at både AgroTech og Teknologisk Institut er såkaldt Godkendte Teknologiske Serviceinstitutter.

Ny division

Hos Teknologisk Institut, der er Danmarks største rådgiver inden for fødevarer, fødevareteknologi og biomasse, glæder direktør Søren Stjernqvist sig til at få AgroTech med på holdet.

- AgroTech er specielt stærke inden for planteteknologi, fødevarer og miljøteknologi til landbruget. Områder, der komplementerer vores viden godt. Vi ser frem til også at få disse områder ind i vores omfattende palette af ydelser, siger han.

AgroTech kommer til at indgå som en ny division i Teknologisk Institut, og medarbejderne vil fortsat arbejde ud fra Skejby og Holeby, mens AgroTechs aktiviteter i Taastrup vil flytte sammen med Teknologisk Instituts ligeledes i Taastrup. Thomas B. Olsen fortsætter som divisionsdirektør for AgroTech.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094