23948sdkhjf

Saftproducent holder igen med informationer

Saftproducenten Sunprojuice har stadig ikke informeret sine kunder om indholdet i sine leverancer. Tidligere på året blev virksomheden ellers pålagt at skulle informere om indholdet af henholdsvis rene bærkoncentrater og koncentrater indeholdende flere frugtsorter.
Fødevarekontrollen krævede tidligere på året , at Sunprojuice skulle informere sine kunder om deres bærkoncentrat-leverancer, da der her var tale om flere frugtsorter. Saftproducenten Sunprojuice har afventet en politianmeldelse, men nu har virksomheden i stedet fået en ny frist, der hedder 2. juni. Det skriver Erhvervsbladet i dag.

- Samtidig med at firmaet informerer deres kunder præcist om leverancedatoer, mængde og hvilke ingredienser koncentratet består af, skal virksomheden sende en liste til os, hvor vi så er i stand til at tjekke ud fra vores materiale, om kunderne er blevet korrekt informeret af virksomheden, siger leder af Fødevarekontrollens rejsehold Michael Rosenmark.

samtidig skal kunder hos Sunprojuice også informere sin ekunder om produkterne for ikke at overtræde bestemmelserne i fødevareloven, understreger Michael Rosenmark over for avisen.

Kilde: Erhvervsbladet

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078