23948sdkhjf

Nyt madmekka på vej i Vestjylland

Lokale fødevarevirksomheder har etableret Fødevarepark Skjern Enge
Et nyt centrum for kvalitetsfødevarer er på vej i Vestjylland, hvor tre virksomheder er gået sammen om at etablere selskabet Fødevarepark Skjern Enge, skriver Herning Folkeblad.

De tre stiftere er Økogårdene Skjern Enge, Westergaards Hotel i Videbæk og Funkisfood i Tarm, og de er gået sammen om at købe Velux' nedlagte fabrik ved Borris til formålet.

Netværk og kapacitet

-Vi har Danmarks største kommuneareal med mange små producenter og iværksættere af fødevarer i høj kvalitet. Det stiller krav til, at vi hjælper hinanden med netværk og med kapacitet, siger Ronnie Jensen, medindehaver af Funkisfood og direktør for det nye selskab Fødevarepark Skjern Enge til avisen.

Formålet med fødevareparken er at skabe en samarbejdsplatform for alle tænkelige aktiviteter på fødevareområdet. Stedet skal efter planen være ramme om at producere, idéudvikle og samarbejde, både for iværksættere og for etablerede virksomheder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064