23948sdkhjf

Lakridsfestival får et orientalsk twist

Festivalen springer Jylland over i år
Når den årlige, danske lakridsfestival bliver holdt for femte år i træk i weekenden 5.-6. marts, bliver det med et oientalsk twist.

Festivalen, der slår dørene op hos Webers Grill Academy i København, foregår også i år som en stribe forestillinger i et showkøkken, hvor kokke med lakrids-forstand guider gæsterne gennem et sort univers. Og denne gang altså med det orientalske køkken som overordnet tema.

- Over halvdelen af vores besøgende er stamgæster, så vi bliver nødt til at have skiftende temaer, konstaterer arrangør Eva Vedel.

Som tidligere er der plads til 150 gæster til hver af de to timer lange forestillinger - fire om lørdagen og tre om søndagen. Deltagerne får bagefter smagsprøver på det salte og søde, samt en håndfuld tips, tricks og opskrifter lige til at tage med hjem.

Smagspanel

Et enkelt af holdene om lørdagen får desuden mulighed for at overvære overrækkelsen af den efterhånden traditionelle " ”Liquorice Taste Award”. Den bliver uddelt af et smagspanel bestående af kokke, madskribenter og almindelige, dødelige lakridsentusiaster.

Sidste år forsøgte Lakridsfestival sig for første gang med også at holde arrangementet i Jylland, nærmere bestemt i Electrolux' showroom i Fredericia. Det er droppet i år, men absolut ikke fordi det ikke var en succes, fastslår Eva Vedel.

- Men vi kunne simpelthen ikke få kalenderen til at gå op. Vi har jo behov for nogle gode køkkenfaciliteter, og kunne vi have fået fat i samme showroom på et passende tidspunkt, ville vi absolut have været i Fredericia igen i år. Det kan sagtens være, at vi er der næste år igen, siger festivalarrangøren.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063