23948sdkhjf

TopoTarget er positiv efter forsøg med kræftmiddel

Topotargets fase II-forsøg med belinostat, carboplatin og paclitaxel (BelCaP) til behandling af patienter med tilbagefald af kræft i æggestokkene viser betydelig antitumor-aktivitet.
Data fra forsøg viser, at der er en yderst spændende mulighed for at skabe en ny kombinationsbehandling for patienter med kræft i æggestokkene med platinresistente tumorer - altså tumorer der er meget svære at behandle.

- Resultaterne understøtter også i høj grad det store potentiale, der ligger i belinostat som behandling af solide tumorer og som komponent i en række kombinationsbehandlinger. Præsentationen af data underbygger vores strategi om at gå videre med randomiserede studier, udtaler Peter Buhl, administrerende direktør for Topotarget.

Der sås betydelig antitumor-aktivitet med BelCaP med en gennemsnitlig responsrate på 43 pct. hos patienter med platinsensitive og platinresistente tumorer, herunder patienter med et platinfrit interval på under 3 måneder. BelCaP er veltolereret og har en sikkerhedsprofil svarende til den, der er observeret med kemoterapi alene, forklarer Topotarget i en pressemeddelelse.

Kilde: TopoTarget

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062