23948sdkhjf

Mere økologi end nogensinde på Foodexpo

Mere økologi end nogensinde på Foodexpo
Økologien fylder mere end nogensinde, når Foodexpo i dagene 6.-8. marts samler fødevarebranchen til Nordens største fagmesse i MCH Messecenter Herning.

Ud over flere end 70 økologiske udstillere bliver den særlige øko-hal proppet med blandt andet øko-aften, mini-marker og pop-up-restauranter.

Udstillerne medbringer vin, juice, kaffe, kød, fjerkræ, frugt, grønt, mel og meget mere, og det er noget, der gør foodservice-markedschef Torben Blok fra Økologisk Landsforening begejstret.

- Mangfoldigheden er stor, og besøgende kan uden problemer sammensætte hele forårets menu blandt hallens udstillere. At vi kan fylde en hel hal med økologi, er udtryk for to spændende fakta: For det første er interessen for økologiske produkter vokset blandt forbrugerne. For det andet er der blevet mange flere producenter af gode, økologiske varer. Det glæder vi os til at vise på Foodexpo, siger Torben Blok.

Et omdrejningspunkt

Den økologiske hal bliver ifølge arrangørerne samlingspunkt for hele den økologiske branche og vil rumme alle vinkler på det økologiske måltid - et omdrejningspunktet for økologisk viden, debat og inspiration.

Besøgende med sult i maven kan vælge at blive ”indlagt” på Randers Sygehus. På messen er der således bygget en tro kopi af en patientstue, hvor sygehusets personale vil servere økologisk mad for de ”indlagte”. Vil man ikke indtage maden sengeliggende, kan man besøge pop-up-udgaven af Michelin-restauranten Substans fra Aarhus.

I en anden del af hallen kan man se, hvor råvarerne, der bruges i køkkenerne, kommer fra. Her bliver etableret små marker, hvor besøgende kan blive endnu klogere på, hvordan økologiske varer dyrkes.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.47