23948sdkhjf

Hjerting Laks på vej til konkurrenten

Bygningerne solgt, og Polar Seafood overtager muligvis produktionen, skriver avis
Hjerting Laks har solgt sine bygninger i Hjerting og er i dialog med konkurrenten Polar Seafood på Esbjerg Havn om at flytte produktionen dertil.

Det skriver JydskeVestkysten.

Ifølge avisen er fiskebygningerne for et tocifret millionbeløb solgt til MacArtney, som leverer højteknologi til arbejde under havets overflade. Selve overtagelsen ventes at ske efter sommerferien.

Hos Hjerting Laks har direktør Christoph Kjærgaard ikke ønsket at udtale sig til avisen, som dog erfarer, at varemærket "Hjerting Laks" ikke forsvinder i forbindelse med den mulige flytning af produktionen til Polar Seafood i Esbjerg.

Nedadgående

Hjerting Laks beskæftiger cirka 30 medarbejdere, og virksomheden har de seneste år set sit overskud bevæge sig i en støt nedadgående kurve. I det seneste regnskabsår blev resultatet efter skat cirka 1,5 million kroner, efter at det de tre foregående år var på henholdsvis 17,3 millioner, 15,4 millioner og 7,2 millioner kroner.

Virksomheden blev i både 2014 og 2015 sat i forbindelse med listeriabakterier. Omkring april sidste år blev fire personer smittet af bakterierne. Én af dem døde, og Fødevarestyrelsen fastslog i august, at der ikke var tvivl om, at smitten kom fra Hjerting Laks.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078