23948sdkhjf

Mejerileverandør klar med nyt akademi

Au2mate har åbnet videnscenter i Silkeborg
Hos Au2mate i Silkeborg kan mejeribranchen nu blive klogere på sig selv: Virksomheden, der udvikler og leverer automatiseringsløsninger til procesindustrien, har netop indviet sit såkaldte Au2mate Academy, et videnscenter, der vil forene teori og praksis inden for mejeriautomation.

Akademiets overordnede formål er at bidrage til forbedret oppetid, optimering og udvikling af processer og produktionsanlæg. Der tilbydes kurser målrettet til ledere, operatører og teknikere, som arbejder med automation til mejerier og beslægtet industri.

Au2mate Academys faciliteter omfatter både et moderne undervisningslokale og et fysisk anlæg - et ”minimejeri” designet og opbygget i industriel standard med procesudstyr og instrumentering.

Vand med farvestof

Der er ikke hverken mælk eller fløde i minimejeriet, hvor eleverne må nøjes med vand tilsat farvestof.

I Midtjyllands Avis betegner Au2Mates tekniske direktør, Carsten G. Jensen. nyheden som "en lille legeplads", hvor ansatte, kunder og studerende kan forsøge sig og træne udviklingen af mejeri-automatisering.

Au2mate har ifølge avisen gennem årene leveret over 1.600 løsninger til kunder i ind- og udland - enten direkte til mejeriet eller som underleverandør via større projekter.





Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094