23948sdkhjf

Officielt: Hjerting Laks og Polar Salmon fusionerer

Nyt selskab forventes at omsætte for over 300 millioner kroner
Hjerting Laks og Polar Salmon fusionerer. Det er nu officielt, skriver mediet FødevareWatch, som fortæller, at de de to virksomheder underskrev aftalen i fredags, efter at Hjerting Laks har ledt efter en partner i næsten halvandet år og begyndte forhandlingerne med Polar Salmon sidste efterår.

Navnet på den nye fusionsvirksomhed er endnu ukendt, men det er er kendsgerning, at Hjerting Laks flytter produktionen fra Hjerting til Polar Salmons fabrik på havnen i Esbjerg. Det nye selskab ventes at omsætte for over 300 millioner kroner om året.

- Det er lidt en underlig fornemmelse at sige farvel til Hjerting. I virkeligheden er det ikke helt gået op for os endnu. Det er noget, vi lige skal vænne os til de kommende måneder, siger ejer og direktør Christoph Kjærsgaard fra det familieejede Hjerting Laks til FødevareWatch.

I det nye selskab vil han eje 43 procent af aktierne, mens hans bror, bestyrelsesformand Andreas Kjærsgaard, sælger sin andel. Polar Salmon, som er et datterselskab af den dansk-grønlandske kæmpekoncern Polar Seafood, bliver ejer af de resterende 57 procent.






Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096