23948sdkhjf

Dømt for svindel med øl og madvarer

Carlsberg tabte 463.000 kroner på øl, der aldrig blev betalt
Omfattende svindel med fadøl og madvarer har kostet en 43-årig fredericianer en dom på otte måneders betinget fængsel, skriver Fredericia Dagblad,

Den dømte og en medtiltalt udgav sig i 2011 for at være direktører og bestilte varer hos forskellige leverandører, men betalte aldrig. Værst gik det ud over Carlsberg, som fortsat har 463.000 kroner til gode. En del af varerne blev leveret til en nu lukket café i Fredericia.

Udløber af drabssag

Svindlerne blev afsløret i forbindelse med, at politiet aflyttede den 44-årige medtiltaltes telefon - han blev aflyttet under efterforskningen af en drabssag og er siden idømt 14 års fængsel for at have bestilt mordet på sin jævnaldrende ægtemand, hvis lig aldrig er dukket op.

Den 44-årige afsoner i øjeblikket drabsdommen og blev ikke idømt yderligere straf for øl- og madsvindelen, selv om han erkendte at have været med i den, skriver dagbladet.

I alt var den 43-årige tiltalt for at have købt varer og tjenester for omkring 750.000 kroner, mens den 44-årige var tiltalt for et lidt mindre beløb. Dommen fastslår også, at mændene skal betale pengene tilbage.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111