23948sdkhjf

Økomix satser på sjove emballage-tekster

Kunderne kan få deres egen tekst på pakken hos webshop med bland selv-nødder og mysli
Bland selv behøver absolut ikke kun at handle om slik.

Hos den nye webshop Økomix handler det om nødder, tørret frugt og mysli, som kunden kan få blandet helt individuelt. Alt sammen økologisk.

Indehaver Sandy Fleming Jørgensen oplyser, at der kan vælges mellem flere hundrede forskellige kombinationer af nødder og tørret frugt i 250- eller 500-grams pakker. Vil man blande sin egen sunde morgenmad i form af mysli, er der flere end 1.000 forskellige kombinationer af mere end 50 forskellige økologiske ingredienser - for eksempel mandler, hasselnødder, gojibær, rosiner, tranebær, kokosflager, havregryn, speltflager, boghvede, quinoa og glutenfri produkter.

Økomix holder til i Nørresundby, hvor pakningen ifølge Sandy Fleming Jørgensen sker i "godkendte økologiske fødevarefaciliteter".

Når folk bestiller i webshoppen, kan de ud over selv at vælge indholdet også selv vælge, hvad der skal stå på pakken. For eksempel, hvis man vil have sit eget navn på på sin egen mysli.

- Det er selvfølgelig vigtigt, at vi er alvorlige hvad angår vores helbred og forsøger at spise sundt og økologisk. Men det var også vigtigt for mig, at det er sjovt at sidde og sammensætte sin egen blanding af mysli på hjemmesiden, og derefter at opfinde et spændende navn til denne blanding. Det kan måske få smilet frem mandag morgen, når man åbner skabet og ser, at der står "Hav en god dag, Camilla", eller "Til Fie - Fra Troels" på sin morgenmadspakke, nævner Sandy Fleming Jørgensen
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078