Chr. Hansen er innovativ på ny
Chr. Hansen lancerer en ny generation af koaguleringsmidler, der er en revolutionerende nyhed for osteproducenter.
Markedet for koaguleringsmidler er kommet med fornyelser hvert tyvende år. De seneste to kommer fra Chr. Hansen.
- Vi er begejstrede for, at vi endnu engang kan lancere en virkelig enestående koagulant til det globale marked. Det er et revolutionerende nyt Chymosin- enzym med en langt højere specificitet for koagulering end den nuværende 'FPCs f.eks CHY-MAX ®. Samtidig CHY-MAX ® M er den mest omkostningseffektive valg blandt alle koaguleringsmidler, siger David Stroo, Marketingdirektør i Chr. Hansen i en pressemeddelelse.
Ifølge Chr.Hansen er fordelene:
• Lavere pris pr ton ost: CHY-MAX ® M er mere effektiv som en koagulant, der giver mulighed for både en lavere dosering (mindre International Milk Clotting enheder, IMCU per ton ost) og en højere ost udbytte (2-10 ekstra kg pr ton ost).
• Bedre smag: mild og rund varianter og mindre bitterhed.
• Langvarig holdbarhed af visse oste som følge af ekstremt lav proteolyticaktivitet.
• Bedre processtyring som følge af højere robusthed til pH og temperatur variationer bringe mere sammenhæng i produktionen.
• Høj valleværdi på grund af høj specificitet af chymosin CHY-MAX ® M producerer den reneste valle til forarbejdning til værdifulde valle protein koncentrater eller isolater.
• CHY-MAX ® M er Kosher og Halal og egnet til vegetarer.
CHY-MAX ® M er egnet for alle typer ost, og har allerede vist sin fremragende præstation i det kontinentale, pasta filata og cheddarost.
Kilde: Chr. Hansen