23948sdkhjf

Chr. Hansen er innovativ på ny

Chr. Hansen lancerer en ny generation af koaguleringsmidler, der er en revolutionerende nyhed for osteproducenter.
På den internationale kongres i Buenos Aires, den 25.-27. juni, vil Chr. Hansen lancere anden generation af FPC, en revolution i verden inden for koaguleringsmidler. Det nye CHY-MAX ® M tilbyder mere af alt, hvad der er vigtigt for de globale osteproducenter.

Markedet for koaguleringsmidler er kommet med fornyelser hvert tyvende år. De seneste to kommer fra Chr. Hansen.

- Vi er begejstrede for, at vi endnu engang kan lancere en virkelig enestående koagulant til det globale marked. Det er et revolutionerende nyt Chymosin- enzym med en langt højere specificitet for koagulering end den nuværende 'FPCs f.eks CHY-MAX ®. Samtidig CHY-MAX ® M er den mest omkostningseffektive valg blandt alle koaguleringsmidler, siger David Stroo, Marketingdirektør i Chr. Hansen i en pressemeddelelse.

Ifølge Chr.Hansen er fordelene:

• Lavere pris pr ton ost: CHY-MAX ® M er mere effektiv som en koagulant, der giver mulighed for både en lavere dosering (mindre International Milk Clotting enheder, IMCU per ton ost) og en højere ost udbytte (2-10 ekstra kg pr ton ost).
• Bedre smag: mild og rund varianter og mindre bitterhed.
• Langvarig holdbarhed af visse oste som følge af ekstremt lav proteolyticaktivitet.
• Bedre processtyring som følge af højere robusthed til pH og temperatur variationer bringe mere sammenhæng i produktionen.
• Høj valleværdi på grund af høj specificitet af chymosin CHY-MAX ® M producerer den reneste valle til forarbejdning til værdifulde valle protein koncentrater eller isolater.
• CHY-MAX ® M er Kosher og Halal og egnet til vegetarer.

CHY-MAX ® M er egnet for alle typer ost, og har allerede vist sin fremragende præstation i det kontinentale, pasta filata og cheddarost.


Kilde: Chr. Hansen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08