23948sdkhjf

Øl-direktør: Ja, jeg kan godt smage forskel

En økologisk skal smage bedre end en ikke-økologisk, fastslår Royal Unibrews salgsdirektør
Blandt de mange spise- og drikkevarer, der har en klar tendens til at gå i en økologisk retning, er øllerne blandt de førende.

Senest har Royal Unibrew oprustet med en Royal Økologisk Classic, og den beslutning er ifølge bryggeriets salgsdirektør, Kasper Ryttersgaard Jacobsen, naturligvis drevet af forbrugerne.

- Økologien er ved at være modnet så meget, at det ikke kun er first moverne, der vil have økologisk øl. Nu er en væsentligt større del af befolkningen interesseret. Det er fortsat en niche, men vi tror på, at det kan blive til mere, siger han.

Kan økologisk øl ligefrem overhale ikke-økologisk?

- Det er et godt spørgsmål. Det har i hvert fald nok lange udsigter, men mindre har også ret, og på den helt lange bane kan man aldrig vide, svarer salgsdirektøren.

Under alle omstændigheder skal en økologisk øl ifølge Kasper Ryttersgaard Jacobsen smage bedre end den ikke-økologiske - og det gør den nye classic-variant fra Unibrew, forsikrer han:

- Vi har testet den op imod både vores egne og konkurrenternes økologiske og ikke-økologiske udgaver - og ifølge analyserne smager den signifikant bedre..

- Hvis du skal være helt ærlig, kan du så selv smage forskel?

- Det kan jeg svare ja til med ro i sjælen, den er bragende god. Jeg har endda en kollega, der var meget skeptisk, indtil hans kone lavede en blindsmagning, Den er bedre!

Artiklen er også med i premierenummeret af det nye Food Supply Magazine, som du kan læse ved at klikke her:
Food Supply Magazine


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078