23948sdkhjf

Nowaco får fire nye ledere

Aalborg-firmaet sætter flere lederkræfter ind på det globale marked
Aalborgensiske Nowaco, der er en af landets største handelsvirksomheder på fødevareområdet, vil være endnu større.

Sidste år blev direktionen udvidet med baggrund i koncernens vækst, og nu er der udnævnt fire nye mellemledere, som skal sætte yderligere turbo på væksten i Afrika og Asien.

De nye managers er Emmanuel Obad, Daniel Sterup, Jonas Horsmark og Mads Skrubbeltrang, der alle er hentet fra egne rækker hos Nowaco, hvor de hver især har mange års erfaring.

Tæt på kunder og leverandører

- Udvidelsen af mellemledergruppen, og de tilhørende teams, er essentiel for den videre udvikling af vores forretning på emerging markets, og den hænger nøje sammen med vores filosofi om at være tæt på vores kunder og leverandører, siger Nowaco-direktør Preben K. Nielsen.

- Samtidig er det meget positivt, at vi kan rekruttere nye ledere internt, da vi kontinuerligt arbejder med at skabe udviklingsmuligheder og karriereveje for den enkelte, tilføjer han.

Nowaco blev etableret i 1972. Aktiviteterne med trading og distribution af fødevarer foregår på 24 lokationer globalt, og det gav sidste år en omsætning på cirka 2,5 milliarder kroner.

Stifter Preben K. Nielsen hentede sidste år sin datter, Katja Nowak Nielsen, ind i direktionen, som senere også blev tilført endnu en driftsdirektør i for Tom Leth Jensen. Også han kom fra egne rækker.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078