23948sdkhjf

Kølekampagne afslører varme kølediske

Hver femte butik eller fødevarevirksomhed har problemer med at overholde temperaturerne i køle- og frysediske i sommervarmen. Det viser en netop overstået kølekampagne, foretaget af Fødevareregion Syd.
Fødevareregion Syd uddelte 31 påtaler og mindre glade smileyer på deres offensiv i regionen. I alt besøgte de 152 butikker og fødevarevirksomheder.

- Man risikerer at komme ud i butikker, hvor temperaturen er op mod 15 grader i køledisken, og frostvarerne er ved at smelte. Og bakterier udvikler sig altså hurtigt i sommervarmen, så jeg synes, tallet er højt, siger Peter Sigaard, der er tilsynsførende i Fødevareregion Syd til dr.dk/trekanten.

På kontrolaktionen blev der målt temperaturer på op til 15 grader i kølediske, hvor der reelt skulle være max. fem grader.

Kilde: DR Trekanten

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078