23948sdkhjf

Ny direktør i Mammens

Mammens Emballage har med virkning fra 1. juli fået ny direktør. Rene Andersen skal afslutte den igangværende turnaround og atter vende bundlinjen til plus.
Investeringsselskabet Generationsskifte & Vækst samt en række andre aktionærer blev først på året nye ejere af Mammens Emballage, der bl.a. leverer emballage til fødevareindustrien.

Efter et skuffende 2007-resultat på minus 19 mio.kr. skal skuden nu vendes. Derfor er der fra igår sat en ny mand i chefstolen og Henry Torp Madsen har forladt virksomheden. Det oplyser dagbladet Børsen.

- I forbindelse med, at vi kom til, fik vi at vide, at turnaround processen i virksomheden var overstået. Men vi kunne ret hurtigt se, at det var den ikke. Vi har derfor brugt det første halve år som ejere på at arbejde med det, og mener, at der er behov for en anden til at køre processen helt færdig. Rene Andersen
er mere produktionsorienteret end Henry Torp Madsen, og det mener vi, at der er behov for, fastslår Otto Christensen, aktionær og bestryelsesformand i virksomheden over for Børsen.

Den nye frontfigur, Rene Pedholt Andersen, har været 15 år hos emballageproducenten Smurfit Kappa, senest et halvt år som fabriksdirektør på Kappa- fabrikken i Vejen.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.075