23948sdkhjf

Gennembrud for helsefirma

Selvom sidste års regnskab endte ud med røde tal på bundlinjen, så er optimismen stor hos tidligere Lundbeck-topchef Erik Sprunk-Jansen, der i år ser ud til at få succes med sit helsefirma Sprunk-Jansen. Han har i samarbejde med medejer Michael Goldschmidt rejst 64 mio. kr. til virksomheden.
Erik Sprunk-Jansen og milliardær Michael Goldschmidt er gået sammen om at sælge helseprodukter som vægtregulerende kosttilskud, cremer og urter, og der ser nu ud til at komme rigtig godt gang i forretningen. Selskabet kom i 2007 ud med et underskud på 10,7 mio. kr. efter skat mod et underskud på 13,3 mio. kr. i 2006. Det oplyser dagbladet Børsen.

- Hvis man troede vi ville starte en lille dansk familievirksomhed op, så kan man godt undre sig over bundlinjen, men det er altså de investeringer, der skal
til for at opbygge en international virksomhed og et internationalt brand, og heldigvis har vi nogle gode og tro faste investorer i ryggen, siger Erik Sprunk-
Jansen til avisen.

Fra september i år er selskabet klar med et større indtog i USA.

Det er missionen inden for et par år at have lanceret virksomhedens produkter i 30 lande, hvor det bliver muligt at købe dem på apoteker og i helsekostbutikker. I dag er selskabet repræsenteret i 10 lande.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078